Daten
Potverdorie, hoe moet nou wat
Mijlenver, toch tamelijk dichtbij
Mailen, Appen, nachten op Skype
Zie je best vaak maar voelt onecht
Geduld, slaaptekort, werk verlet
Obsessie, klik weg dat scherm
Gluren, turen, emoties toetsen
Leeg gevoel, nauwelijks reuring
Dagen rijgen ketting zonder end
Middernacht dooft drank het vuur
Online, vingervlug, snel resultaat
Ooit bedacht, twijfel nou, wantrouw
Grauw, los zand waar ik op bouw
Doe mezelf tekort, sleutel me vrij
Zwaai nog ff, kap er gewoon mee
Ben kapot, hoop moeite voor Piet Snot