Mijn dromen om jou heen gebouwd
Alles laten vallen dat ik in handen had
Twijfels waren er niet
Toen waren ze er niet
Hard gewerkt aan een betere versie
Geupdate tot de beste versie van mezelf
Dankbaar voor mij
Hoe ik geworden ben
Een toekomst gecreeƫrt met zekerheid
Geld, werk en lieve vrienden
Alles wat we wilden hebben
Zekerheid, wilde ik dat wel?
Liefde geaccepteert en leren houden van
Veel afgewezen en nagelaten
Met alle goede bedoelingen
Van wie hou ik eigenlijk?
Hoop gekregen voor het leven
Minder bang en kiezen voor geluk
Positief denken staat centraal
Wilde ik dit leven?
Zittend op de bank
De 5e aflevering van netflix
En we zijn nog maar 1 avond verder
Uitgeput naar bed
Waar is de tijd
De tijd voor mezelf
Vooral tijd voor elkaar
Waar staan wij?
Aan het eerste seizoen van de serie,
Daar staan we
Niet dat ik dat bedoel
Maar zo lijken we te leven
Verwacht ik teveel?
Wil ik jou veranderen?
Egoistisch.
Moet ik je nemen zoals je bent?
Neem ik genoegen met hoe het is?
Vragen vragen vragen
Ik schrijf ze op en gooi ze weg
Beslissingen zijn toch te eng
Stel je voor
Straks komt er spijt
Dus lig ik hier stil onder mijn deken
En maak ik opnieuw geen beslissing
Stel je voor..