De vrouwen die van mij houden heb ik verraden.
Als een echte boef heb ik hen tot hoop verleid
en toen de tijd kwam om te betalen
ben ik hem gesmeerd voor een nieuwe meid.
Terecht, u hebt geen meelij met mij,
ik verdien elke kwaal van de hel.
Maar neem mij dan niet kwalijk
dat ik u dit ongegeneerd vertel.
Ik had gelijk en dat weet u;
een dwaas die niet op zijn kansen loert,
de dood is wat ons wacht.
Het leven is een sloerie;
alleen een ploert
krijgt haar in zijn macht.