In een barre tocht reden jonge krijgsheren voorop
Bewapend met zwaard en paard, eer was hun alles waard
Er werd gevochten om land, doch zonder verstand
Het bloed van de vijand werd vergoten en weggespoeld in sloten.
In een stille tocht lopen kuddedieren achterop
In harmonie met in gedachte een structuele strategie
Aandacht en tolerantie zijn substanties zonder garantie
Men maait wat men zaait, alleen de wind bepaalt waar het waait.