Zij vouwde het open....
De liefde vouwde zij uit
elk stukje werd bekeken
steeds weer glunderde ze
bij elk uitgevouwen stukje,
het was gevormd als een
hart zo rood en vol van
vertrouwen,
ieder stukje was een verhaal
op zich met het sleutelwoord
liefde....