Gehandicapt maar niet zielig.....
Zij zijn ook opzoek naar
vertier in hun leven willen
vaak ook alles geven daar
waar zij goed in zijn,
hun leven vaak met pijn
van het gepest zijn omdat
zij anders zijn dan de rest,
maar wanneer zij hun
sport beoefenen zijn zij
in hun element en overtreffen
daar ieders verwachting....