Ik had nog zoveel willen leren
zo veel samen willen doen
zo vaak voor je uit de kleren
flink verstrengeld en een zoen.
Zo vaak samen op ontdekking
naar de pure fijne lust
of nog even naar je kijken
terwijl je in mijn huisje klust
nog één keer samen in de auto
één keer samen hand in hand
dat zal nu niet meer gebeuren
dat is geweest, je was passant...