Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
in ’t sterrenlicht dansen wij
lang verwarmen wij ons
in de schaduw van een maan
aan zomerse gedachten
over vrede en onbeperkte vrijheid
in ‘t sterrenlicht dansen wij
op beat- en sitarklanken
verslapen beneveld lawaaierige dagen
in de bars heerst toeristische tristesse
enkel onder bloesemregen van bougainvilleas
droomt nog altijd de liefde
sunset 24-02-2018
* geïnspireerd door De bloemenkinderen van Torremolinos
van James A. Michener
Reacties op dit gedicht
sunset vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sunset
:
Zaterdag, februari 24, 2018 12:23
Avr,
Dank je voor je lezen en reageren en nog een heel fijne zaterdagnamiddag.
Vriendelijke genegen groeten,
Avr
:
Zaterdag, februari 24, 2018 11:48
Mooi! Weer graag gelezen! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
sunset
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 februari 2018
Thema's:
[Genegenheid]
[Delen]
[Poezie]