Rivaliteit tussen elkaar....
Een beetje rivaliteit tussen
elkaar maakt voor ons het
spelletje nog mooier,
ieder van ons weet hoe
de ander denkt en waar
je die gene dus mee uit
balans kan halen,
steeds meer punten
en meer momenten
dat de ander kan na
denken over de
volgende beurt.....