Dubbel.
Soms zit ik niet lekker in mijn vel
Voelt alsof niets goed voor me is
Dat er geen mens na me omkijkt
Zelf het praten helpt dan niet
Enkel chaos in mijn lijf
Angstige dagen vol verdriet
Boosheid tot haat
Ik voel me soms zo wanhopig
Gelukkig
Ja, ook ik kan echt genieten
Voel ik de warmte om me heen
Straal ik liefde uit
En schijn het zonnetje in mijn hart
Koesteren, zal ik doen
Enkel dan kan ik genezen
En zal er vergeving plaats vinden
Want ook ik ga stralen.