Zwarte lucht-vormingen....
Donkere zwarte lucht
zie enkele sterretjes
schijnen en sprankelen,
enkel jij bent niet verlicht
jouw hoofd staat wel bijna
op onweer met een hele
harde knal,
maar weet dat jij niet alleen
bent in deze strijd tegen de
zwarte lucht-vormingen,
ze komen en gaan zolang
jij er maar sterk tegen blijft
vechten...