Over de liefde zeg ik niet meer
dan wat ik in jouw ogen ontdek
voel in het trillen van jouw handen
jouw tanden tegen mijn tanden
Al de hardheid is aan het veranderen
zachtheid en dat gevoel van stromen
als een rivier, die in een zee uitmondt
droomt van wolken en meanderen