Voor heel even stond
jouw wereld stil niemand
luisterde meer mensen
waren vooral met zichzelf
bezig,
jouw woorden kwamen ook
niet aan geen reactie of een
knikje dat je gehoord bent,
alle ogen en oren waren
gericht naar dat ene ding
niemand wist wat het was
maar fascinerend was het
zeker....