Veel woorden zelfs lieve
woorden alleen komen ze
vandaag wat minder goed
binnen,
angst voert de boven toon
niemand weet dat weg te
nemen geen geruststellend
woord niet eens een arm om
je heen,
je bent enkel en alleen met
je gevoel terwijl er meerdere
bij betrokken zijn,
zij weten wat hun voelen
en snappen ook wat jij
voelt...