Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kon je er maar anders mee omgaan
Kon je er maar anders mee omgaan
Je voelt je verlaten
machteloos en alleen.
Verloren in wanhoop
en verdriet.
Uit je je hysterisch
denkt dat niemand
je pijn ziet.
Maar dat je daardoor
niet verder geholpen wordt
begrijp je niet.
Vraagt mij om antwoorden
die ik niet weet.
Wat er waarschijnlijk gaat gebeuren
is van je vrijheid beroofd
achter gesloten deuren.
Maya
Over dit gedicht
Auteur:
Maya Indira
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 maart 2018
Thema's:
[JIJ]
[Familie]
[Ziekte]