Vanmorgen werd ik wakker met een glimlach op mijn gezicht...
Er was vannacht iemand in mijn gedachte waarvoor mijn hart is gezwicht...
De nacht was pikkedonker ,
Het was alsof met zijn aanwezigheid de hemel werd verlicht.
Ik voelde jou dichtbij mij...
In gedachte hield ik je in me armen...
Mijn gevoel voor jou gaat nooit voorbij.
Ik wil jou voor altijd aan mijn zij.
Jij maakt mijn leven elke dag mooier,
Het beste wat mij over komen dat ben jij