Wij houden van je...
Het gevoel van liefde
komt steeds weer jij
betekend zo ontzettend
veel voor ons allemaal,
geen seconde gaat er
voorbij dat onze gedachten
niet bij jou zijn,
willen voor je zorgen
je lief hebben maar
bovenal jou weer op
de been krijgen,
je zit in ons hart liefde
voor altijd kom maar
snel weer terug....
wij houden van je!!!!!