Jij bent vindingsrijk.....
De slangen zaten jou
in de weg niemand die
ooit tegen jou zegt dat
het voor je plezier is,
maar enkel en alleen
voor je herstel piepjes
en belletjes ieder geluidje
staat voor zijn eigen doel,
maar jij weet dat je die
slangen niet meer wilde
dat maakte je ons duidelijk,
door ze eruit te trekken
zelfs in je diepe slaap....