Een droog gewortelde boom
heeft het leven gelaten,
nu heeft die zijn tweede leven
gevonden in een liggende boom op
het groene mos,
kinderen rennen erover
heen ouders kijken er na
maken er foto`s van,
mensen die er op zitten
genieten van de sporen
van deze geleefde boom...