Nieuw leven,
Geboren in de
morgenstond,
Geworpen uit
moedersschoot,
4 kleine katjes,
Van mijn liefste
katje,
Kaleigh,
Nieuw leven,
Geworpen uit
moederschoot,
Geworpen op deze
aarde,
Ik stond erbij,
en keek erna,
Geworpen uit
moedersschoot,
Ontsproten,
Uit de kiem van
het leven,
Ik keek erna,
Mijn hart was
verblijd,
Bevrijd van
de zware last,
Geworpen uit
moedersschoot,
Ontsproten aan
het nieuwe leven,
Er schoot een traan
in mijn ogen,
Toen ik naar de
geboorte,
Van nieuw leven
keek,
4 jonge kleine
katjes,
Geworpen uit de
schoot,
Van mijn liefste
katje,
Kaleigh,