Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kamer
Kamer
je loopt de kamer in
ik vertel mezelf dat jij het niet was
je loopt de kamer uit
ik herinnerde het mezelf later pas
ver weg verstopt van het geheel
vlieg je door mijn gedachten
voordat ik het wist ben je weg
vlakbij en toch buiten bereik
je liep de kamer in
ik vertel mezelf dat ik gek geworden ben
je liep de kamer uit
ik vertel mezelf dat ik ons niet meer herken
naakt blijf ik achter
niets lijkt meer op het verleden
na vandaag is dit geschiedenis
nooit zal het heden hetzelfde zijn
Reacties op dit gedicht
Manu vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Zondag, maart 18, 2018 10:19
Droef mooi verwoord! Sterkte!
Over dit gedicht
Auteur:
Manu
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
17 maart 2018
Thema's:
[Angst]
[Leven]
[Geluk]