Onze handen gebundeld....
Je bent een vechter
laat ons iedere dag
weer even lachen om
de gezichten die je
trekt,
een eigen sterke wil
dat is wat jij ons toont
als het je even niet zint,
onze handen zijn gebundeld
ze laten elkaar niet meer
los jij bepaalt wanneer jij
een andere hand wil om vast
te houden...