Twee bomen tegen elkaar
schuins omhoog in de lucht
bij de vlucht van de seizoenen
Op de vraag van wie van beide
komt het antwoord van allebei
ondanks wortelrot en rupsen
De liefde staat aan onze zijde
doordrenkt water, land en lucht
fluistert als de allerlaatste zucht