Jouw vragen...
Geen weet van wat er was
gebeurt jouw geheugen is
niet je alle beste vriend op
dit moment,
vragen komen antwoorden
proberen we je te geven al
weten wij op sommigen ook
niet het antwoord,
toch proberen we rustig
uit te zoeken hoe alles
nu verloopt ook wij vragen
het ons af....