Onbereikbare verborgen talenten
Zweven rond in mijn diepste
Verdwenen in een hoop
Mijn verdwaalde liefste
Alleen in een chaos
De dagen zullen het ontruimen
Waar stilte zal spreken
Hooguit een zee van tranen
Zal de verborgenheid breken
En zie, mijn talenten.