ik ben een
man van het
volk,
de gewone man
die er niets
aan kan doen,
dat de politiek
altijd maar weer
loze beloftes
doet en blijft
falen,
muziek ver-
licht de ziel,
dans ter ere
van god,
er is maar
1 god,
en dat is
de god,
waarin je ge-
looft,
je vertrouwen
stelt,
die god zal je
nooit laten
vallen,
in tijden van
rampspoed of
totale ellende,