Jouw liefdevolle stem...
Die ene stem uit het verleden zo
zacht en teder en liefdevol op de
momenten waarbij wij het even
nodig hadden,
die mooie stem staat nu in de wacht
zoekend naar het juiste moment geen
dag zal hierin bepalend zijn enkel maar
het geluid,
dat wacht op het terug komen van jou
stembanden zij zijn de sleutel naar jouw
mooie stem geluid,