Miloutje
________________
Je beeld doemt voor mijn ogen op, zo levendig en klein
Ik kan het nóg niet geloven, het kan gewoon niet waar zijn
Maar toch ben je nu weg, voor eeuwig kwijt
Ik kan niet zeggen hoe heel erg het me wel spijt
Ik weet dat het mijn fout was, ik liet je gaan
Niet wetend dat je nooit meer terugkwam, heb ik dat gedaan
Nu kan ik mezelf wel doden, omdat ik je dit aandeed
Ik hield zo veel van je, meer dan je zelf weet
Maar nu ben je weg, en je komt niet meer terug
Het was zo plots gedaan, het ging zo vlug
En na twee jaar zonder je te moeten leven
Zou ik voor jou nog steeds alles opgeven
...