heren wereld-
leiders,
politici,
er word teveel
oorlog gevoerd,
onschuldig bloed
vergoten van on-
schuldige burgers,
laat deze wereld
van ons,
van onze kinderen
de volgende gene-
natie,
nou eens ver-
domme met rust,
ja!
kijk maar uit
voor die alcolisten
junkies zwervers en
gedetineerden,
die steken zo een
mes in je donder,
interesseert ze
geen moer snap je,
waar ik mee bezig
ben weet ik ook
niet meer,
echt ik begrijp
geen zak meer,
van deze wereld,
wat een klote leven
heb ik ook,
reik voor de
sterren,
het universum
is van jou,
sterrenkind,
kind van de
kosmos,
er bestaat geen
geboortedag of
sterfdag,
het is voor-
bestemd dat jij
hier op aarde
bent,
kind van god,