Je hebt zoveel leed veroorzaakt
mij helemaal opengemaakt.
Volgestopt met duister en haat
En dat met enige regelmaat!
Ik weet wat je hebt gedaan
Wij hebben t ergste al doorstaan
Nog even en je raakt ons niet meer
Ook al probeer je het steeds weer!
Pure hel gekend door jouw daden
Alleen maar geblokkeerde paden..
Helse aanvallen, pijn en veel verdriet
Aan mijn vechtlust zat een limiet..
Geleefd als een zombie zonder enig gevoel
Van binnen een grote knoeiboel
Gevangen genomen door een van jouw vloeken
Wachtende op hoge priester aan huis bezoeken
Niets kon ons volledig beschermen tegen jou
Nog steeds snap ik jou niet mevrouw
Van haat, verdriet, boosheid naar 'stop alsjeblieft gewoon'
kwam na een paar jaar iets via de telefoon
Het kwam ineens op mijn pad
Onze grote redder, onze grote schat
Zijn vraag bleek voor ons de redding
Na dat te doen kwam onze bescherming
Ongelooflijk dat JIJ dit hebt gedaan
Helaas 10 zware jaren zijn voorbij gegaan
Onze navelstreng is definitief verbroken
Het is eindelijk met 'hierboven' besproken
Ons pad is niet meer geblokkeerd
Negativiteit is flink gereduceerd
Onze paden zijn omgetoverd in goud
Genietend van alle glorie in eenvoud