hier zit ik dan..door jou..of door mezelf.
vraag me af waarom..waarom nou jij...waarom nou ik..
voel me leeg..alleen..door jou..
het zonnetje schijnt, de vogels fluiten..ik hoor ze niet.
als ik aan toen denk..voel ik alleen maar pijn..en angst.
angst voor jou..angst voor mezelf.
hier zit ik dan..door jou..of door mezelf.
sta niet meer stil..niet stil bij jou..niet stil bij mezelf..
het hele leven verloor zn kleur..door jou..
het groene gras is niet meer groen en de blauwe lucht is grauw..
als ik aan de toekomst denk..zie ik niks..alleen woede.
woedend op jou..woedend op mezelf.
hier zit ik dan..door jou..of door mezelf.
moet nu gaan vechten..niet voor jou..voor mezelf..
het leven gaat door..voor jou..maar ook voor mij..
het grauwe lucht zal blauw worden..en de warmte van de zon zal ik voelen
door te vechten voor de toekomst..mn eigen leven verder gaan..
leven zonder jou..voor mezelf!!...