DINGEN GAAN
Van alle dingen die bleven
de puntjes van een tekening
verbonden met lijntjes
Maar de naam was niet
te onderscheiden, wel
ogen in woede haast zwart
Met onleesbare letters
in de korrelstructuur
van een muur verschenen
Het beeld verschoof
stortte in brokken, zodra
stemmen zich lieten horen