We zoeken het licht
In de stilte van de nacht
Licht zullen we vinden
Als sterren stralen
Engelen die zullen spreken
Zonder lichtende kaarsen
Nog geen versieringen
Want Jezus zal het zelf dragen
Zijn kracht, zijn liefde en warmte
Gevend alles wat nodig zal zijn
Om het licht te voelen
Branden in onze harten.