Jouw ogen spraken voor haar iedere
minuut bleek dat een belangrijke
factor in jullie toen nog kalverliefde,
steeds vaker spraken jullie stiekem
maar wel doordacht af niemand wist
van jullie eigen afspraak af,
tot dat hij jullie ontdekte toen bleek
dat hij het niet vertrouwde maar jullie
bleven samen staan,
verroerde je niet en nu na zoveel jaar
later staan jullie hier nog samen en spreken
de ogen nog een belangrijke factor in jullie leven...