er gaat
geen dag
voorbij,
of ik denk
aan je,
jouw zachte
zoete warme
lippen op de
mijne,
je warme
borsten in mijn
handpalmen,
de zoete geur
van je parfum en
haren,
in mijn neus,
lende tegen lende,
jouw zachte romige
billen,
die ik tedertjes
bevoel,
de hitte van jouw
vochtige geurige
bloesem tegen mijn
lid aangedrukt,
elke seconde mis
ik die liefde van
jou Nicky,
de zoete smaak
van echte liefde
tussen ons 2,