De ogen die al genoeg hebben gezien en zoveel hebben meegemaakt
Die hebben haar tot een ander mens gemaakt
Eerder was het zo donker en grauw
Zij ervan droomde dat ooit de lucht blauwer zou worden dan blauw
Het gebeurde bijna 10 jaar geleden
Ze had al door vele vuren gestreden
De droom veranderde in werkelijkheid
De situatie waar ze in zat werd ze van bevrijd
En moet je haar nu eens zien, ze straalt van geluk en lacht de wereld tegemoet.
Haar gezin is haar leven, een welverdiende glimlach op haar snoet