ben therapeut, vernieler
held en beul
verlam en bevloei mij
sluit mij op, en ook uit
maak mij tot jou, word mij
focus en ignoreer mij
isoleer me, separeer
werp mij ver van jou, omhels me
dood me en leef me
mateloos is het lieven
kwel mij met vragen, met jaloersheid
overmeester mij met liefde, zekerheid
klaag mij aan, arresteer mij
verstoot en omsluit mij
beschimp me, verneder me
breek mijn hart en bind mij
lieven is altijd mateloos
sunset 13-04-2018
•Geïnspireerd door Bianca Hazenberg en Hans Daalmeijer