Pijn, hoe breekbaar is de mens.
De grens van de pijn kan
onverdraaglijk worden bij
overschrijding. De bevrijding
van het venijn roept om een tijding
dat de medicatie de mens helpt;
en een operatieve ingreep de fysieke
gevolgen van de beperking stelpt.
Pijn,de raadgever voor een beter leven.
Een andere kijk op jezelf kan verlichting
geven.