Vast gebonden.
Niemand wist het
Wat jij met mij deed
Niemand, enkel ik zelf
Wist van jou kwaad
Vast gebonden
Aan jou woorden
Getrapte geslagenheid
Werd ik gedood
Jou pijnlijke woorden
Beangstigen mij
Geen oproep
Want ik zat vast gebonden
Aan jou kwaad.