gehard staal,
flitst in de
nacht,
het gras rood-
gekleurd,
het is gebeurt,
geen weg meer
terug,
eindelijk wraak,
het is lente,
de bloesems die
bloeien,
zo ook bloeit mijn
hart,
voel de liefde
stromen,
golven van intens
geluk,
geniet van die
mooie lentezon,
vrij innig met
roos mijn schatje,
de mooiste bloesem
onder de bloesems,
vrij met haar in
een zee van liefde,
tot de morgen valt,