wat moet
ik nou,
verdomme,
3 keer weg-
gestuurd bij
de ehbo-post
met zo van u
mankeert niets,
van het zieken-
huis in harder-
wijk,
bij 10 dokters
geweest die
niets konden
vinden,
me lip scheurde
kapot en verloor
10 handdoeken vol
bloed,
me buik begon te
bloeden,
nu scheurt me hele
kop kapot van de
uitdroging,
omdat ze me toen
niet hebben ge-
holpen,
wat moet ik nou,
zomaar doodgaan,
onmenselijk gewoon,