Het rad van fortuin.
Het geluk draait in het rond.
het leven bestaat uit kansen.
De liefde bestaat uit sjansen.
Wat schijnt lijkt gezond.
Drie maal rond is een kus op
jouw mond.
Drie maal rond is een vriendschap
met rozen. hij blijft steken op
de plaats van een gelukkig verpozen.