Jouw dagelijkse hangdelingen...
Met ieder woord nemen ze
jou in gedachten mee ook al
zien ze je dagelijks en
horen jouw geluiden,
toch brengt ieder woord
van jou een herinnering
met beeld naar boven,
niemand die zo zal
genieten van jou
niemand die zo jou
manieren en handelingen
weet zoals hun...