elke morgen weer
hetzelfde ritueel
na een hoop gepruttel
glijd de koffie door mijn keel
koffie in een beker lepeltje erin
2 klontjes suiker o wat heb ik toch een zin
ff lekker roeren de suiker die lost op
en met grote slokken leeg ik de beker in een kop.