De wereld bestaat niet alleen uit spreuken
er zijn planten en gesteenten, die zich
verbinden met water dat altijd stroomt
als het licht van verre planeten en sterren
Er zijn ook getallen die verzamelingen
aan elkaar verbinden met namen
zoveel malen buigen naar het oosten
het westen, naar het noorden en zuiden
De maan is te zien en even later komt
in al zijn glorie de pompeuze zon
Ook de haan van de buren kraait
zet een emmer om hem heen en slaap