Ik zag je een 2 maand geleden voor het eerst op school rond lopen
Ik zei je vriendelijk gedag
Me ogen sprongen wijd open
Door je lieve lach
Ik was op dat moment nog bezet
Dus kon helaas niks ondernemen
Dat jij me leuk vond kon ik wel vernemen
Maar vandaag haalde ik een kroket
Onderweg kwam ik je tegen
Je lachte weer zo lieffff
Je bent zo mooi en schattig en verlegen
Me hart ging als een explosief
Nu ben ik weer vrij, weet alleen niet wat ik kiezen moet
Moet ik voor kiezen of voor die ander leuke meid
Ik wil wel kiezen maar straks ik nog spijt
Jou ken ik eigenlijk helemaal niet goed
Ik weet nog maar paar maanden van je bestaan
En net paar uur je naam
Maar die ander meid is zo spontaan
En het contact met jou loopt allemaal zo langzaam
Nu kiezen gaat nog niet
Maar ik moet te niet te lang wachten voor dat ik mijn kansen verschiet