Een misstap mag je maken...
Haar eigen keuze is
voor haar wel een
belangrijke stap in
haar zoektocht,
opzoek naar haar
eigen ruimte wetend
dat er ook mensen
om haar heen zijn,
die voor haar klaar
zullen staan wanneer
ze een keer de misstap
begaat,
toch heeft ze heel
veel liefde voor haar
mensen om haar heen...