Dit jaar wordt ook het vorig jaar betracht
er wordt weinig verbetering verwacht
nog steeds wordt er gestreden en geleden
We praten over het weer en de noordenwind
het gaat ons relatief goed en zijn ontevreden
met het heden, vergeten hoe het was als kind