en de gedachten waarin je was
zwegen al
sinds lange tijd
en de woorden die je had
verstomden al
lang voordat jij ze zei
je was gemist
geweest, maar
het gemis werd al
niet meer gemist
alsof je
niet meer kon bestaan
in de onnavolgbare poos
voordat bleek dat jij
al niet meer bestond