Met blije ogen werd
er gewacht en gekeken
naar jouw prachtige buik,
steeds als ik even wegkijk
en jou daarna weer bewonder
lijkt het wel of jou buik mooier
wordt,
enkele secondes later liggen
er drie natte maar super mooie
pups naast ons nu begint voor
de moeder pas echt de zorg
om haar pups...